3 dagen Schiermonnikoog
In de stilste tijd van het jaar er drie dagen even helemaal uit zijn in de prachtige natuur van Schiermonnikoog. Dat deed ik vier jaar geleden voor het eerst. Dat is me zo goed bevallen dat ik inmiddels al vier keer met mezelf de stilte van het eiland opzocht, waarvan drie keer in januari. Elke keer was anders, elke keer was magisch. Je ervaart er zo de verbondenheid met de natuur en met jezelf. Die verbondenheid neem je het hele jaar door met je mee.

De uitvalsbasis
Vanuit een fijn ruim huisje aan de rand van het dorp, op loopafstand van het strand en het wad, stap je zo de prachtige natuur van Schiermonnikoog in. Het is er zo prachtig en stil dat je je als vanzelf laat leiden door elke stap, van binnenuit, voorbij het denken, steeds meer verbonden met jezelf. Ieders pad en ervaring zal uniek zijn.

Het huisje is ruim, met een houtkachel, twee badkamers en twee ruime tweepersoonskamers en één klein kamertje met een stapelbed (voor 1 persoon).

natuur en stilte
rust en ruimte
de tijd aan jezelf
in jouw ritme
jouw natuur

je voeten volgen
jezelf achterna
buiten de tijd om
jouw pad
gaan

neem jij jezelf
mee op avontuur?

Er is een start van de dag voor het ontbijt met meditatie en beweging en een afsluiting van de dag waarbij we stilstaan bij wat de dag bracht. We brengen de dag door in stilte en ’s avonds is er de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen voor wie wil of iets gezamenlijks te doen, een spelletje?, dat wat ontstaat.

Een open ruimte helemaal voor jou
Zodra je op de boot stapt, laat je het dagelijks leven achter je. Tussen de aankomst met de boot op het eiland en het vertrek twee dagen later is alles open, vrij om je voeten te volgen, te doen wat klopt voor jou in elk moment. Je hoeft nergens over na te denken, er wordt voor je gekookt: twee keer een diner en twee keer een ontbijt. Vooraf geef je aan wat je lekker vindt. Voor dag 2 en 3 maken we een lunchpakketje zodat je vrij rond kunt zwerven, je voeten volgend.

Praktisch
– Woensdag 8 januari nemen we om 12:30 uur de boot vanuit Lauwersoog en op vrijdag 10 januari zijn we om 14:15 daar weer terug.
– De kosten bedragen 250 euro, inclusief maaltijden, exclusief reiskosten (boot 13,85, bus 3,50 en jouw reis naar Lauwersoog). Wil je graag de kamer alleen, dan betaal je 300 euro.

Aanmelden
Je kunt je tot 1 december aanmelden via onderstaand formulier.
Heb je vragen, bel me op 06-43545885 of mail me via post[a]saskiaopdeweegh.nl.