Skip to main content

3 dagen Schiermonnikoog
In de stilste tijd van het jaar er drie dagen even helemaal uit zijn in de prachtige natuur van Schiermonnikoog. Dat deed ik vijf jaar geleden voor het eerst. Dat is me zo goed bevallen dat ik inmiddels al vier keer met mezelf de stilte van het eiland opzocht, waarvan drie keer in januari. Elke keer was anders, elke keer was magisch. Je ervaart er zo de verbondenheid met de natuur en met jezelf. Die verbondenheid neem je het hele jaar door met je mee. Nu kun je met me mee!

De uitvalsbasis
Vanuit een fijn ruim huisje aan de rand van het dorp, op loopafstand van het strand en het wad, stap je zo de prachtige natuur van Schiermonnikoog in. Het is er zo prachtig en stil dat je je als vanzelf laat leiden door elke stap, van binnenuit, voorbij het denken, steeds meer verbonden met jezelf. Ieders pad en ervaring zal uniek zijn.

Het huisje is ruim, met een houtkachel, twee badkamers en twee ruime tweepersoonskamers en één klein kamertje met een stapelbed (voor 1 persoon).

natuur en stilte
rust en ruimte
de tijd aan jezelf
in jouw ritme
jouw natuur

je voeten volgen
jezelf achterna
buiten de tijd om
jouw pad
gaan

neem jij jezelf
mee op avontuur?

Een open ruimte helemaal voor jou
Zodra je op de boot stapt, laat je het dagelijks leven achter je. Tussen de aankomst met de boot en het vertrek twee dagen later is alles vrij en open. Je hoeft nergens over na te denken. Er wordt gezorgd voor ontbijt en avondeten en je kunt een lunchpakketje maken zodat je overdag vrij rond kunt zwerven, je voeten volgend.

Na het ontbijt starten we de stille zwerftocht met een geleide meditatie, en aan het einde van de dag delen we onze ervaringen bij de houtkachel.

Praktisch
– Maandag 11 januari nemen we om 12:30 uur de boot vanuit Lauwersoog en op woensdag 13 januari zijn we om 14:15 daar weer terug.
– De kosten bedragen 270 euro, inclusief maaltijden, exclusief reiskosten (boot 14,20, bus 3,50 en jouw reis naar Lauwersoog). Wil je de kamer alleen, dan betaal je 350 euro.

Aanmelden
Ga je mee? Meld je dan zo snel mogelijk aan (dan kan ik het huisje vastleggen) en uiterlijk 1 december, via onderstaand formulier. Er is plek voor maximaal 4 ‘stille zwervers’. Heb je vragen, bel me op 06-43545885 of mail me via saskia [a] saskiaopdeweegh.nl.

    huisje Schier 500
    boot Schier 500