Het avontuur Nieuwe paden banen startte in een café in Deventer in 2015 waar Saskia op de Weegh zich afvroeg: wat is avontuur voor mij? Ze ging op pad in de natuur en langs pioniers, fotografeerde en schreef, om te ontdekken wat pionieren betekende. Het leidde in 2018 tot de presentatie van het boek Nieuwe paden banen en in 2019 tot meerdere exposities van de foto’s.

Het boek

Nieuwe paden banen is een ontdekkingstocht naar hoe je iets nieuws in de wereld zet. Hoe baan je een nieuw en onbekend pad? In het boek lees je hoe verschillende pioniers nieuwe paden baanden op het gebied van zorg, onderwijs, ouderschap, werk, kunst en natuur.

Het boek bestaat uit interviews met de pioniers, reflecties daarop, portret- en natuurfoto’s en gedichten.

Het boek neemt je mee op ontdekkingstocht en nodigt uit een uniek avontuur aan te gaan, je eigen ervaringen op te doen en jouw waarheden te ontdekken. Laat je meevoeren langs de inspirerende voorbeelden, prachtige foto’s, gedichten en verhalen vol wijsheden, en ontdek jouw avontuur.

Specificaties
Oplage: 700 stuks
Afmetingen: 240 x 220 mm
ISBN: 978-90-828488-0-9
Duurzaam gedrukt: waterloos offset met inkt op plantaardige basis

Te koop in mijn webwinkel en in diverse winkels

De foto’s

De foto’s zijn als afdruk in het formaat 100×70 en 70×50 verkrijgbaar op aluminium met aan de achterzijde een frame om de foto aan op te hangen, in een oplage van 11 exemplaren per foto, genummerd en gesigneerd.