Nieuwe paden banen is een ontdekkingstocht naar hoe je iets helemaal nieuws in de wereld zet en hoe je je eigen pad baant. Het avontuur startte spontaan in een café in Deventer in 2015 en kwam tot voltooiing in 2018 met de presentatie en in ontvangstname van het boek ‘Nieuwe paden banen’ door een cirkel van mensen die het boek mede mogelijk maakten. Hieronder vind je de foto’s uit het project en meer over het boek.

De foto’s

De foto’s zijn als afdruk in het formaat 100×70 en 70×50 verkrijgbaar op aluminium met aan de achterzijde een frame om de foto aan op te hangen, in een oplage van 11 exemplaren per foto, genummerd en gesigneerd.

Het boek

Nieuwe paden banen is een ontdekkingstocht naar hoe je iets nieuws in de wereld zet. Hoe baan je een nieuw en onbekend pad? In het boek lees je hoe verschillende pioniers nieuwe paden baanden op het gebied van zorg, onderwijs, ouderschap, werk, kunst en natuur.

Het boek bestaat uit interviews met de pioniers, reflecties daarop, portret- en natuurfoto’s en gedichten.

Het boek is een ode aan de ontdekkingstocht: een uniek avontuur aangaan, je eigen ervaringen opdoen en jouw waarheden ontdekken. Laat je meevoeren langs de inspirerende voorbeelden, prachtige foto’s en waardevolle inzichten, en ontdek jouw avontuur.

Specificaties
Oplage: 700 stuks
Afmetingen: 240 x 220 mm
ISBN: 978-90-828488-0-9
Duurzaam gedrukt: waterloos offset met inkt op plantaardige basis
Prijs: 33 euro
Verkoop: online en in diverse winkels