Pure portretten avontuur
Pure portretten avonturen zijn ontmoetingen in de natuur. We volgen onze voeten naar een aantal mooie plekken waar ik foto’s maak. Je ervaart je puurheid en schoonheid, je voelt je vuur, je verlangen, waar je werkelijk blij van wordt, dat wat jou-jou maakt, jouw puzzelstukje voor de wereld.

Jouw essentie leg ik zo puur mogelijk vast. Dit doe ik vooral door zelf ook heel puur aanwezig te zijn, echt, vanuit mijn essentie. Alles mag er zijn, ook weerstanden, angsten, die opkomen en gaan. Pure portretten is een gezamenlijk avontuur met mooie foto’s van jou als tastbaar resultaat.

Praktisch
We spreken af op een plek in dat natuur. Daar gaan we ‘op avontuur’. We spreken vooraf af hoe lang dit zal zijn. Ik heb per avontuur een dagdeel vrije ruimte om dit in volle aanwezigheid te kunnen doen. Na afloop ontvang je een link naar de foto’s en selecteer je de zeven mooiste foto’s. Deze ontvang je geoptimaliseerd terug, waarvan drie ook als profielfoto op webkwaliteit, zodat je deze direct online kunt gebruiken.
Duur: 1 tot 2 uur, afhankelijk van jouw wens.
Prijs: 150 euro (excl. btw)
Locatie: Een nader te bepalen natuurgebied.

Korte fotoshoot: een mooie profielfoto
Wil je in korte tijd een mooie pure foto van jezelf laten maken. Dat kan ook! In een ontmoeting van ongeveer 30 minuten buiten in de boomgaard waar ik woon of tussen de weilanden er omheen. Je ontvangt de twee mooiste foto’s, ook in webformaat om meteen online te gebruiken.
Locatie: Mommenhoeve, Zeedijk 33, Nijbroek
Kosten: 60 euro (excl. btw)

Film puur portret
Ik werk ook met film en maak ook daarin pure portretten. Het kan gaan om een kort filmpje over wat je in essentie doet en waarom. Ook kan het een wat langer filmpje zijn (korte documentaire) over jou, je werk of een initiatief. Neem contact op en ik verken graag de mogelijkheden! saskia[a]saskiaopdeweegh.nl of 06-43545885

“'Dit was mijn tweede fotoshoot met Saskia en opnieuw heb ik dit ervaren als bijzonder. Saskia voelt direct aan hoe je erbij staat. In mijn geval was dat niet op mijn allerbest op het moment van de shoot, maar juist door dit bespreekbaar te maken ontstaat er openheid en ruimte. Hierdoor kan je je werkelijke zelf laten zien en laten portretteren in de vele vormen die er zijn. Ik ben weer enorm tevreden met het eindresultaat en ik kom graag weer!'”

Sabine van der AaPuur P&O

“'Doordat Saskia oprecht geïnteresseerd is in de persoon op de foto, haalt ze het beste in je naar boven wat in je blik te zien is. Doordat Saskia gerichte vragen stelt komt ze bij je innerlijke energie waardoor de blik echt van binnen uit komt en heel PUUR is!'”

Lars van GinhovenDe Kleine Wildenberg

“'Precies raak! Dat zijn de gesprekken met Saskia en het resultaat van de fotoshoot. Ze maakt mooie foto’s waarop ik écht mezelf ben. Met recht #pureportretten!'”

Linda CommandeurGewoon! Commandeur

“'Saskia stelde de me erg op mijn gemak en wist op een hele natuurlijke manier bij mij naar boven te halen wat ik graag van mezelf wilde laten zien in mijn foto. En dat zie ik heel goed terug.'”

Fenneke

“'Saskia is in staat om je tijdens de foto-shoot zo te benaderen dat je niet alleen jezelf toont, maar ook wat je de wereld in wilt brengen. Dat laat zich zien op de foto’s, die daarmee veel uitdrukkingskracht krijgen.'”

Bart DurandMonsieur Bart

“'Er zijn mooie foto’s uitgekomen, maar veel belangrijker voor mij was de bekrachtigende ervaring hoe het is om helemaal mezelf te zijn en dat te laten zien! Een aanrader voor iedereen die in contact wil komen met zijn essentie op een hele natuurlijke en spontane manier. Complimenten!'”

Bouke Jonker

Een pure portretten avontuur of korte fotoshoot inplannen

Meld je hiernaast aan en geef jouw voorkeursmomenten aan. Ik neem vervolgens contact op om ons avontuur in te plannen en verdere details af te stemmen.

Ja, ik plan graag een pure portretten avontuur in:

‘Child of the pure, unclouded brow and dreaming eyes of wonder.’ – Lewis Carroll

Kinderen
Pure portretten maak ik ook van kinderen. Op een hele pure en zuivere manier maak ik contact en ontstaan de foto’s. Na afloop selecteer je de 5 mooiste foto’s, die je vervolgens mooi uitgesneden en verfijnd qua belichting ontvangt. Je kunt kiezen voor kleur of zwartwit of een combinatie.
Duur: ongeveer 45 minuten (inclusief kennismaken)
Prijs: 100 euro (inclusief btw)

Contact opnemen

telefonisch: 06-43545885

per mail: saskia [a] saskiaopdeweegh .nl