Jezelf laten zien, puur, wie jij in essentie bent. Dat breng ik graag in beeld! Samen volgen we onze voeten in de natuur. We ontmoeten elkaar en vanuit de verbinding en vertrouwdheid ontstaan er als vanzelf plekken en momenten om foto’s te maken. Ik bied een ruimte waarin je ontspannen jezelf kunt zijn. Ook de mogelijke spanning en weerstand die het laten maken van de foto’s kunnen oproepen. Alles mag er zijn, jij mag er zijn, prachtig als je bent.

Praktisch
Op drie plekken onderweg maken we foto’s. Je kunt kiezen voor verschillende kleding per plek, zodat je verschillende foto’s qua kleur en sfeer krijgt. Na afloop selecteer je de vijf mooiste foto’s, die je vervolgens mooi uitgesneden en verfijnd qua belichting ontvangt. Je ontvangt ze ook als profielfoto op webkwaliteit, zodat je ze direct online kunt gebruiken.
Duur: ongeveer 1 uur
Prijs: 100 euro (excl. btw)
Locatie: Buiten in het bos op Landgoed Nieuw Rande in Diepenveen of een andere plek in de natuur nabij Deventer/Apeldoorn.
Bij meerdere personen en/of reisvergoeding reis ik graag naar je toe.

Inplannen: Neem contact op via post@saskiaopdeweegh.nl of 06-43545885 en we plannen jouw fotoshoot meteen in!

Kinderen
Pure portretten maak ik ook van kinderen. Op een hele pure en zuivere manier maak ik contact en ontstaan de foto’s. Na afloop selecteer je de 5 mooiste foto’s, die je vervolgens mooi uitgesneden en verfijnd qua belichting ontvangt. Je kunt kiezen voor kleur of zwartwit of een combinatie.
Duur: ongeveer 45 minuten (inclusief kennismaken)
Prijs: 100 euro (inclusief btw)

“'Dit was mijn tweede fotoshoot met Saskia en opnieuw heb ik dit ervaren als bijzonder. Saskia voelt direct aan hoe je erbij staat. In mijn geval was dat niet op mijn allerbest op het moment van de shoot, maar juist door dit bespreekbaar te maken ontstaat er openheid en ruimte. Hierdoor kan je je werkelijke zelf laten zien en laten portretteren in de vele vormen die er zijn. Ik ben weer enorm tevreden met het eindresultaat en ik kom graag weer!'”

Sabine van der AaPuur P&O

“'Doordat Saskia oprecht geïnteresseerd is in de persoon op de foto, haalt ze het beste in je naar boven wat in je blik te zien is. Doordat Saskia gerichte vragen stelt komt ze bij je innerlijke energie waardoor de blik echt van binnen uit komt en heel PUUR is!'”

Lars van GinhovenDe Kleine Wildenberg

“'Precies raak! Dat zijn de gesprekken met Saskia en het resultaat van de fotoshoot. Ze maakt mooie foto’s waarop ik écht mezelf ben. Met recht #pureportretten!'”

Linda CommandeurGewoon! Commandeur

“'Saskia stelde de me erg op mijn gemak en wist op een hele natuurlijke manier bij mij naar boven te halen wat ik graag van mezelf wilde laten zien in mijn foto. En dat zie ik heel goed terug.'”

Fenneke

“'Saskia is in staat om je tijdens de foto-shoot zo te benaderen dat je niet alleen jezelf toont, maar ook wat je de wereld in wilt brengen. Dat laat zich zien op de foto’s, die daarmee veel uitdrukkingskracht krijgen.'”

Bart DurandMonsieur Bart

“'Er zijn mooie foto’s uitgekomen, maar veel belangrijker voor mij was de bekrachtigende ervaring hoe het is om helemaal mezelf te zijn en dat te laten zien! Een aanrader voor iedereen die in contact wil komen met zijn essentie op een hele natuurlijke en spontane manier. Complimenten!'”

Bouke Jonker

Een afspraak maken

telefonisch: 06-43545885

per mail: saskia [a] saskiaopdeweegh .nl