Skip to main content

FILMS

Film: Sarah’s adventure. Music from the heart of nature – 17 minuten, 2019
Een film over het avontuur van Sarah Sounds. Sarah zei haar huur op met de wens dichterbij de natuur te wonen en ruimte te geven aan haar muziek. Ze verbleef 3 maanden in de Pipowagen op de Mommenhoeve in Gelderland. In de film vertelt ze over het onbekende instappen, de kracht van de natuur en het volgen van haar hart en laat ze haar muziek klinken.

Film: Bakkers met Vuur. Het avontuur – 16 minuten, 2018
Een film over het avontuur van Bakkers met Vuur. Hoe begin je met het leven en uitproberen van een droom? Sarai begon samen met Petter een eigen bakkerij met een houtoven midden in het bos. In de film vertelt ze het verhaal van hun avontuur en wat ze leerde en ontdekte onderweg en waarom ze er na een jaar weer mee stopten.

Interview film: Levensschool – 20 minuten, 2016
Een interview met Jeroen van Westen over zijn ervaringen met de levensschool die hij voor zijn zesjarige zoon bedacht. Elke ochtend ging hij de nieuwsgierigheid van zijn zoon achterna, op ontdekkingstocht in Seattle. En leerde daar zelf het échte ontdekken kennen.

Interview film: Presence in Parenting. Holding Space – 5 minuten, 2017
An interview with Annemiek van Helsdingen (Academy for Soul-based Coaching) about how to hold a space for our children to grow up in, and how she does that as a parent with her six year old daughter.

Interview film: Een Vrije Vlucht – 5 minuten, 2013
Een interview met Bruno van den Elshout over 24 uur naar de horizon kijken, een avontuur dat hij samen met Lie van Schelven organiseerde naar aanleiding van zijn project New Horizons. Wat heeft hij ervaren? Wat maakt dat hij dit werk maakt en wat ontdekte hij onderweg?