Skip to main content
Mommenhoeve

40 dagen Mommenhoeve – dag 15-16-17

By 24 februari 2015februari 18th, 2021No Comments

15-stroomkabelJoehoe, vandaag heb ik met Sven en Jiri verder gewerkt aan de wilgenschutting en in het zonnetje nog wel. Dat was wel een soort droom om met twee kids ook verder te kunnen bouwen. Wat zaten Sven en ik heerlijk onder de modder. We hebben wilgentakken gezaagd, in de grond gezet, het zand (lees: modder) weer in het gaatje geschept en aangestampt en takjes gevlochten waar Sven achteraan liep tussen de staanders door. Jiri bekeek het tafereel belangstellend vanuit de wagen.

16-hout-ophalenAfgelopen klusweekend met hulp van m’n vader stroom naar de fietsenschuur aangelegd, al het hout uit het ‘notenbos’ opgehaald met de aanhanger die net aan door de drassige klei kwam én de eerste wand in de voorschuur geïsoleerd en afgetimmerd. Dat begint ergens op te lijken!

De eerste 72 badkamer tegels (15×15) zijn ook binnen! Ik zal eens uitrekenen hoeveel we er in totaal nodig hebben. In elk geval nog wel een paar vierkante meter meer!
16-muur-isolerenHeb jij er nog een paar liggen die je over hebt? Mail postduif[a]mommenhoeve.nl zodat we ze op kunnen halen of nog mooier kom een kop koffie doen (of appelsapje) en neem ze mee.

16-muur-aftimmeren

Leave a Reply