Skip to main content
Mommenhoeve

40 dagen Mommenhoeve – dag 13 & 14

By 20 februari 2015februari 18th, 2021No Comments

13-witLars en ik hebben uitgebreid de tijd genomen om alle wanden in de voorschuur langs te lopen en te ontwerpen: wat komt er op, waar stopcontacten, en alles op te meten voor leemstucofferte en inkoop van materialen. Wat veel beslissingen zijn er te nemen, daar verwonder ik me elke keer weer over.

Ook heb ik m’n kwast weer gepakt en kozijnen in de grondverf gezet. Vooral bruine kozijnen wit maken is een erg dankbare taak: wat wordt het mooi!
Op de achtergrond hoorde ik houthak-geluiden van Lars die het omgezaagde notenhout aan het kloven was, die hij later op de middag met Sven kon stapelen. Dat blijf ik bijzonder vinden: ons eigen hout zagen, kloven, stapelen en vervolgens stoken.

13-houtstapelenDe Gemeente Voorst blijkt een isolatiesubsidieregeling te hebben waar we waarschijnlijk voor in aanmerking komen. Tof! Dat gaan we verder uitzoeken.

Voor de badkamer en keuken zijn we nog op zoek naar tegels die mensen over hebben. Het lijkt ons heel tof om daar een mooie mengelmoes van te maken! Een co-creatie douche. Heb jij nog wat tegels liggen? Wij gebruiken ze graag.

Leave a Reply