Skip to main content
Mommenhoeve

40 dagen Mommenhoeve – dag 11 & 12

By 18 februari 2015februari 18th, 2021No Comments

12-notenbomenomVandaag stond in het teken van het omtoveren van 3 notenbomen tot een kampvuurzitje, schoorsteenvegen en grondverven. Ook nodigden we onze collega’s van Organisatie van de Toekomst uit waarvan er in elk geval twee komen meebouwen op 11 maart!

Arjan haalde, naast de spontane boom van vorige week, nog twee notenbomen om en maakte van het hout meteen mooie bankjes en boomstam-tafels en ‘stoelen’, heel tof! En wat hadden we er prachtig weer bij.

Iets minder leuk was dat Lars gisteren actieve boktor ontdekte. In het najaar is de hele schuur hiertegen behandeld. Waarschijnlijk hebben ze toen een balkje vergeten in te smeren. Met het aftimmeren kunnen we daardoor weer verder als ook dat deel goed behandeld is.

En wat ik in de vorige post nog had willen delen: op 15 maart gaat de Mommenhoeve-moestuin misschien wel echt van start! Als je mee wilt doen, welkom. Ook als je komend weekend wilt komen helpen klussen. We hebben een hele lijst met klussen gemaakt. Mail ons op postduif [a] mommenhoeve.nl wanneer je komt en we zorgen voor voldoende versnaperingen.

12-notentafel12-notenbank

Leave a Reply