purechild

In Pure Child Nature verken ik de puurheid van kinderen. Hoe kunnen kinderen hun van nature aanwezige eigenheid behouden? Wat hebben ze nodig om hun puurheid te kunnen (blijven) leven? En waar nodigen ze ons volwassenen toe uit?
Velen van ons belandden in een burn-out om vervolgens onszelf weer enigszins terug te vinden. Waarom zouden we onze kinderen het contact met zichzelf niet laten behouden? En hen een omgeving bieden waarin ze hun essentie kunnen leven?

Boek in wording – Wisdom of the Pure child

Vanuit de elementen aarde, lucht, vuur, water en liefde werk ik aan een boek Wisdom of the Pure Child. In het boek probeer ik de essenties te vangen van ouderschap in vanuit onze natuur, onze eigenheid, onze essentie en in verbinding met de eigenheid, natuur en essentie van het kind.

Pure Child Nature avonturen

Met kinderen van 2-3 jaar ga ik op pad, benieuwd naar wat er ontstaat, met m’n camera mee, de natuur in. Hier lees je over en zie je de foto’s van de eerste avonturen:

SWeegh3891 web

Pure aanwezigheid in de duinen met Marinthe

purechildnature E1

Het ongerepte bos in, Else achterna

Pure Child Nature portretten

De pure child natuur portretten zijn een combinatie van een portret van een kind en van de natuur in hetzelfde element uit de natuur: aarde, lucht, vuur, water en liefde. Voor het natuurportret van ‘liefde’ nam ik een puddle magic portret, waarin alle elementen samenkomen, de essentie, de levensstroom, levendheid, liefde.

In these portraits I combined a pure child portrait with a ‘portrait’ of the element in nature: earth, air, fire, water and love. For the Love portrait I used a Puddle Magic ‘portrait’ in which all elements come together.

Purechildnature earth
child nature water 3zw web
pure child project air w
purechildnature fire4web
Purechildnature love