lezing school

In een lezing deel ik m’n ontdekkingen en ervaringen, bijvoorbeeld over boekavontuur Nieuwe paden banen. Hoe zet je iets totaal nieuws in de wereld? Hoe stap je een onbekende wereld in en hoe ga je je eigen weg?

Ik vertoon ook graag m’n films over nieuwsgierigerwijs ouderschap en deel ik m’n ontdekkingen en ervaringen met m’n eigen kinderen. Hoe bied je kinderen een ruimte waarin ze hun nieuwsgierigheid kunnen (blijven) volgen?

Nieuwsgierig? Neem contact op.

Een verslavende, aan de lippen hangend, optreden van Saskia Op de Weegh, die liet zien & horen hoe je iets helemaal nieuws kunt maken, van iets wat er nog niet is (mede gebaseerd op haar onlangs uitgekomen, en zeer goed ontvangen boek "nieuwe Paden banen")

Willemvoorstelling Nieuwe paden banen

Ik vond de lezing interessant, het brengt mensen aan het denken. Ook de dag daarna hadden juffen en ouders het er nog over. Ik denk dat het bij wat je vertelt niet alleen maar gaat om de nieuwsgierigheid van kinderen te volgen, maar om een heel andere kijk op de wereld en de maatschappij te krijgen.

Jessicaouder bij NieuwsgierigerWijs lezing

Ik was onder de indruk van de ontwapenende en authentieke diepte die Saskia op de Weegh onlangs liet zien in een presentatie over haar boek.

Lars Lutje SchipholtDeelnemer lezing Nieuwe paden banen