In de boomgaard bij het vuur samen stilstaan. Bij de donker wordende dagen, de oogst van dit jaar en het oude laten gaan. Je openstellen voor de wijsheid van de natuur, gelijkgestemden ontmoeten en onze innerlijke vuurtjes aanwakkeren, verdiepen en voeden.

De Basecamp is een plek buiten in de natuur om samen te komen, ieder op ons pad van ons hart, en wijzer, meer verbonden en vol nieuwe inzichten en contacten weer verder te gaan.

De Basecamp begeleid ik met behulp van meditatie/visualisatie, de kracht van de stille natuur, de magie van de plek, de cirkel, ervaringen delen, diep luisteren, intuïtie, en het vuur voor een hartverwarmend samenzijn.

IMG 9826photo scaled

Het programma
We starten met een potluck diner, waarvoor iedereen iets meebrengt, en maken kennis met elkaar. Daarna steken we het vuur aan, en maken contact met ons innerlijk vuur, wat zegt ons hart? Met de geur van het vuur in onze haren en een gloeiend hart kruipen we aan het eind van de avond ons tentje in de boomgaard in. Gewekt door vogels of misschien wel een schaap, schuiven we, na rustig wakker worden, aan bij het ontbijt waarna we de stille natuur instappen voor wijsheid en inspiratie tijdens deze oogst periode, inzichtgevend voor de stappen nu op het pad van ons hart. We sluiten af met een warme wintersoep waarbij we de Basecamp oogsten en rondmaken.

Het voelde als een week vakantie en retreat in een. ⛺️ 🔥☀️ - Kariene

Praktisch
Wanneer: Van vrijdag 24 september 17:00 tot zaterdag 25 september 13:00 uur.

Locatie: De Basecamp is in de boomgaard van de Mommenhoeve, een oude boerderij in de IJsselvallei nabij Deventer.
Op vrijdagmiddag ben je al van harte welkom in de boomgaard om je tentje op te zetten en te genieten van niks hoeven in de natuur.

Bijdrage: Je bijdrage is 85 euro, inclusief overnachting in je eigen tent, warme douche, koffie/thee, ontbijt en soep op zaterdag (vegetarisch en biologisch).
Daarnaast neem je iets mee om te delen voor het eten op vrijdag.

IMG 5864photo scaled
IMG 9822photo scaled