In de boomgaard en bij het vuur uit de dagelijkse drukte samen even stilstaan. Bij de donker wordende dagen, het oude laten gaan. Je openstellen voor de wijsheid van de natuur, gelijkgestemden ontmoeten en onze vuurtjes (en liefde) verdiepen en nog wat verder opstoken.

De Basecamp is een plek om buiten samen te komen, ieder op ons pad van ons hart, en wijzer, meer verbonden en vol nieuwe inzichten en contacten weer verder te gaan.

Voor het bieden van de ruimte waarin dit allemaal plaats kan vinden maak ik gebruik van meditatie/visualisatie, de kracht van stilte, de kracht van de cirkel, verhalen delen, intuïtie, de natuur en het vuur voor een hartverwarmend samenzijn.

Het programma
We starten met een potluck diner, waarvoor iedereen iets meebrengt, en maken kennis met elkaar. Daarna steken we het vuur aan, en maken contact met ons innerlijk vuur, wat zegt ons hart? Met de geur van het vuur in onze haren en een gloeiend hart kruipen we aan het eind van de avond ons tentje in de boomgaard in. Gewekt door vogels of misschien wel een schaap, schuiven we, na rustig wakker worden, aan bij het ontbijt waarna we de stille natuur instappen voor wijsheid en inspiratie, de stappen nu op het pad van ons hart. We sluiten af met een warme herfstsoep waarbij we de Basecamp oogsten: wat nemen we mee.

Praktisch
Wanneer: Van vrijdag 20 november 17:00 tot zaterdag 21 november 13:00 uur.

Locatie: De Basecamp is in de boomgaard van de Mommenhoeve, een oude boerderij in de IJsselvallei nabij Deventer.
Op vrijdagmiddag ben je al van harte welkom in de boomgaard om je tentje op te zetten en te genieten van niks hoeven in de natuur.

Bijdrage: Je bijdrage is 70 euro (exclusief btw voor ondernemers), inclusief overnachting in je eigen tent, warme douche, koffie/thee, ontbijt en soep op zaterdag (alles vegetarisch en biologisch).
Daarnaast neem je iets mee om te delen voor het eten op vrijdag.

Aanmelden
Ben jij degene die het ook aandurft om eind november nog je tentje op te zetten, en geniet je daar juist van, ben je nieuwsgierig, houd je van buiten zijn en deel je graag je ervaringen?
Er is plek voor 6 Basecampers. Ben jij er daar één van? Meld je aan via 06-43545885 of saskia [a] saskiaopdeweegh.nl.