Skip to main content

In de boomgaard bij het vuur samen stilstaan. Bij de lichter wordende dagen, het nieuwe leven van dit jaar, de lente! Je openstellen voor de wijsheid van de natuur, gelijkgestemden ontmoeten en onze innerlijke vuurtjes aanwakkeren, verdiepen en voeden.

De Basecamp is een plek buiten in de natuur om samen te komen, stil te staan, ieder op ons pad van ons hart, en wijzer, meer verbonden en vol nieuwe inzichten en contacten weer verder te gaan.

De Basecamp begeleid ik met behulp van meditatie/visualisatie, de kracht van de stille natuur, de magie van de plek, de cirkel, ervaringen delen, diep luisteren, intuïtie, en het vuur voor een hartverwarmend samenzijn.

IMG 9826photo scaled

Het programma
We starten met een potluck diner, waarvoor iedereen iets meebrengt, en maken kennis met elkaar. Daarna steken we het vuur aan, en maken contact met ons innerlijk vuur, wat zegt ons hart ons nu? Ook is er ruimte om ervaringen te delen van de afgelopen periode. Wat beleefden we, wat raakte ons, welke wijsheden deden we op, we inspireren elkaar. Met de geur van het vuur in onze haren en een gloeiend hart kruipen we aan het eind van de avond onze tentjes in.
Gewekt door vogels of misschien wel een paard, schuiven we, na rustig wakker worden, aan bij het ontbijt. Deze ochtend volgen we ieder onze voeten door de stille natuur. We laten ons inspireren door haar wijsheid en dat wat er op ons pad komt en iets in ons losmaakt. Onze belevenissen delen we rond het vuur, met een kop soep en ronden we de Basecamp samen af.

Het voelde als een week vakantie en retreat in een. ⛺️ 🔥☀️ - Kariene

Praktisch
Wanneer: Van vrijdag 18 maart 17:00 tot zaterdag 19 maart 13:00 uur.

Locatie: De Basecamp is in de boomgaard van de Mommenhoeve, een oude boerderij in de IJsselvallei nabij Deventer.
Op vrijdagmiddag ben je al van harte welkom in de boomgaard om je tentje op te zetten en te genieten van niks hoeven in de natuur.

Bijdrage: Je bijdrage is 85 euro, inclusief overnachting in je eigen tent, warme douche, koffie/thee, ontbijt en soep op zaterdag (vegetarisch en biologisch).
Daarnaast neem je iets mee om te delen voor het eten op vrijdag.

IMG 9822photo scaled
SWeegh 2897w