Nieuwe paden banen is een boekavontuur. Ik stelde mezelf in de zomer van 2015 de vraag wat voor mij avontuur is. ‘Een boek maken’, popte als antwoord in me op. Toen ik de dag erna al wandelend een redacteur ontmoette die graag mee wilde helpen, voelde het alsof ik al begonnen. Al reizend ontdek steeds meer over waar mijn boek over gaat en wat de volgende stap is.

Ik ben nieuwsgierig naar het banen van nieuwe paden en hoe je dat doet. Hiervoor interviewde ik allerlei mensen die ik nieuwe dingen in de wereld zie zetten en ging ik met mezelf op ontdekkingstocht de natuur in. Ik volgde m’n nieuwsgierigheid en ben nu het boek aan het maken, wat ook weer een ontdekkingstocht op zich is.
Reis je mee door je in te schrijven voor berichten onderweg in je mailbox of door mee het avontuur in te duiken en het boek nu al voor te bestellen?

Reis je mee? Avonturen onderweg in je mailbox

Schrijf je in voor de mailinglijst en ontvang de berichten over het avontuur in je mailbox:

Mee het onbekende in: Boek voorbestellen 

Je kunt het boek al bestellen! Het is er nog niet en het is ook nog onbekend hoe het eruit gaat zien.
Wat er wel is, is het avontuur, de reis er naartoe. Reis je mee? Het onbekende tegemoet?
Tot mei 2017 reisde ik rond voor interviews voor het boek. Nu breng ik alles samen en maak er een boek van. Wanneer het naar de drukker kan is nu nog onbekend.

Hoofdstuk 1 is er al wel. Die ontvang je in je mailbox na het bestellen van het boek.
Zodra er meer bekend is over wanneer het boek er is ontvang je een bericht, de factuur en waar en wanneer je het samen met alle andere pioniers op kunt halen. Je kunt dan ook kiezen het op te laten sturen.

Bestellen boek Nieuwe paden banen
Prijs: 22 euro (inclusief btw, exclusief verzenden)
[contact-form-7 404 "Not Found"]