coaching

CoachCirkels

By 6 oktober 2014 april 28th, 2021 No Comments

cirkel hrdWat mooi. Opeens is het daar. Een vorm. Een heel eenvoudige vorm. Om te verdiepen en verbondenheid te ervaren. Om uit te wisselen met anderen voor persoonlijke groei. Ik lees het boek Coming into Presence van Hein Dijksterhuis. Hij beschrijft de coachgroep waar hij onderdeel van is en hoe zij werken.

“ The idea behind the coaching group is: ‘to create a field of inspired connection… a landing place for the future’.”

Voor mij is de coachgroep die hij beschrijft, ook wel Circle of Seven genoemd, de inspiratiebron om een cirkel te starten. Daarbij voel ik een enorme potentie om nog vele cirkels te laten volgen, zodat heel veel mensen de kracht ervan kunnen ervaren. Want wat is er nu toffer dan op regelmatige basis met gelijkgestemden even te verdiepen en vol nieuwe inzichten verder te gaan?

De vorm is super eenvoudig. Geen gedoe met fysieke afspraken plannen. Gewoon vanuit huis en vooraf voor een langere periode worden de skypesessies ingepland. Het via skype communiceren helpt om allemaal bij je eigen gevoel te blijven, beelden die opkomen te delen en minder reactief te zijn. Maandelijks heb je je verdiepingsmoment geregeld en vorm je met elkaar een ‘field of inspired connection’, een voedingsbodem voor mooie inzichten en stappen richting jouw ideale toekomst.

Met m’n cirkel startte ik door intuïtief de namen op te schrijven van zes vrouwen om m’n moederschap mee te verdiepen. Een nieuwetijdsmama cirkel om maandelijks aandacht aan te geven aan m’n ontwikkeling als moeder.

Daarnaast maak ik graag een cirkel voor jou om je werk te verdiepen of je ouderschap. Doe je mee?

Leave a Reply