kleinste stap2Je voelt dat je iets in de wereld wilt zetten of bent daar al aan begonnen. Je wilt het nu echt gaan doen. Gewoon beginnen. Maar waarmee? En wat wil je eigenlijk precies doen? En waarom ook alweer? Zit hier wel iemand op te wachten? Kun je het wel? Is het niet te ambitieus, te groots?

Je kunt wat hulp gebruiken om naar de kern te gaan en van daaruit in beweging te komen. Je wilt je dromen en ideeën concreet maken in het nu: een stap zetten, ontspannen en met een grote glimlach. Die (eerste) stap help ik je graag ontdekken door te luisteren, vragen te stellen en terug te geven wat ik voel.

In een gesprek van 1 – 1,5 uur verkennen we wat je heel graag wilt gaan doen, jouw kern, en hoe je dit concreet kunt maken in een stap die je kunt en durft te zetten, nu. De ervaring leert dat je in één gesprek de gewenste beweging in gang kunt zetten.

kosten
Eerste gesprek: 65 euro, daarna 80 euro per gesprek.

locatie of wandeling
De gesprekken voer ik in Deventer of op de Mommenhoeve in een gemakkelijke stoel of al wandelend.

“Saskia is voor mij een katalysator geweest om mijn eigen kracht en authenticiteit te versterken. Ik bewonder haar balans tussen zachte nieuwsgierigheid en haar scherpe geest en haar positiviteit. Mocht je met haar werken dan is verhoogde energie gegarandeerd.” – Jeroen Koomen