Coaching
Jezelf durven zijn, je hart achterna, je eigen weg gaan. Met behulp van technieken uit ‘soulbased-coaching’ en ‘holding space’ bied ik een ruimte waarin je de antwoorden in jezelf opdiept. Via metaforen omzeilen we het denken, via visualisatie maken we contact met je hart en via ‘dat wat zich aandient’ ontdek je de concrete stappen die je nu kunt en wilt zetten. De weg wordt helder, vanuit waar je nu staat.

IMG 9901 2 e1522786463999

Pure child coaching
Als je (jonge) kinderen hebt, helpen ze jou je hart te volgen, jouw waarheid te leven en gelukkig te zijn. Dit herken je door momenten dat het even niet zo stroomt, het schuurt, je je irriteert, er iets in je aangeraakt of losgemaakt wordt. In een coach-ontmoeting kan ik je helpen het cadeau uit te pakken dat je kinderen je geven. Via visualisatie, metaforen en de ‘sprekende’ natuur help ik je contact te maken met wat er vrij wil komen op jouw pad van groei en geluk. Als cadeau gaat ook de verbinding met je kind weer stromen.

Praktisch
Locaties: online, op de Mommenhoeve in Nijbroek of in het bos bij de Gortelse heide.
Tijd: 1 – 1,5 uur.
Kosten: een bijdrage vanuit je hart, die je zelf bepaalt/voelt/weet.

Aanmelden: via een bericht naar 06-43545885 of saskia [a] saskiaopdeweegh .nl

Welkom

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft Saskia je me via Skype gecoacht op basis van de principes van soul-based coaching. Saskia heb ik leren kennen als een authentiek, enthousiast en zeer toegankelijk persoon. Ze kan erg goed luisteren en weet door het stellen van de juiste vragen steeds dieper tot de kern (je eigen kern) door te dringen. Ons gesprek leverde me waardevolle inzichten op en goede bouwstenen voor vervolgstappen. Saskia is iemand op wie je kunt bouwen, die vol compassie met je meedenkt en met wie ik persoonlijk graag samenwerk.

Cornelie van Driel

Bij Saskia langskomen voor een gesprek heeft me een steuntje in de rug en meer helderheid gegeven op mijn eigen pad. Ik had niet een specifieke vraag, maar wilde meer ruimte geven aan mijn eigen bewustzijn en dat is wel gelukt. De mooie tuin, de rustige omgeving, haar bewustzijn en terugkoppeling geeft rust en ruimte voor mijn eigen energie en dat maakt dat dingen helder worden.

Rick Bernaards