Skip to main content
Ben je er ook helemaal klaar voor om je eigen weg te gaan, iets nieuws in de wereld te zetten, een nieuw pad te banen, helemaal trouw aan jezelf? Of ben je daar al volop mee bezig? In de bezigheden van alledag en de afleiding die ons in deze tijd meer dan ooit bij onszelf vandaan trekt, kan het wel eens lastig zijn om je eigen nieuwe pad te gaan. De wereld vraagt meer dan ooit dat de pioniers opstaan, de pioniers in onszelf de ruimte krijgen en we aan nieuwe vormen bouwen om op een wezenlijke en duurzame manier samen te kunnen leven op aarde.
Hoe fijn zou het fijn om daarin met een aantal andere pioniers samen op te trekken? Een jaar lang met de seizoenen meebewegend ruimte maken voor jou en dat wat je in de wereld brengt!
In de vorm van een avontuur ga je je begeven op onbekend terrein. De stilte en leegte opzoeken. De natuur in. Het niet-weten toelaten. Inspiratie ontvangen. Vorm aan laten nemen. Verspreiden.
We laten ons daarbij inspireren door de elementen uit de natuur: aarde, lucht, vuur en water. Daarbij kun je denken aan je welkom voelen, je plek op aarde innemen, ruimte om te spelen en te dromen, je innerlijk vuur opstoken en je creatief uiten, je vonken verspreiden en je natuurlijke stroom volgen, dingen op je pad laten komen, onderdeel van een geheel zijn.
Ga je mee op avontuur?
15 nieuwepadenbanen
  • 4 online ontmoetingen vanuit de essenties van nieuwe paden banen verbonden aan de vier elementen aarde, lucht, vuur, water. Een combinatie van webinar en ervaringen uitwisselen en verdiepen.
  • elke maand een filmpje in je mailbox waarin ik je meeneem in één van de elf ontmoetingen uit het boek en wat ik daaruit ontdekte en hoe ik het toepas.
  • elke maand een ingesproken visualisatie om jouw avontuur voor die maand helder te krijgen vanuit het maandthema.
  • elke maand een email met daarin een opdracht vanuit het maandthema om er zelf mee te oefenen.
  • een besloten facebookgroep om uit te wisselen over wat we beleven tijdens onze avonturen en pionierswerk, om elkaar te steunen en inspireren.
  • elke maand een andere buddy waarmee je tweewekelijks uitwisselt met hulp van een ‘buddy-format’ met o.a. de technieken van ‘holding space’, om elkaar te helpen je eigen waarheden te ontdekken en je eigen pad te (blijven) gaan. In de eerste online ontmoeting starten we hiermee.
  • spontane inspiratie om trouw te blijven aan je eigen weg via sms of whatsapp, divine-timed.
  • het boek Nieuwe paden banen thuisgestuurd, of een solokampeer-ervaring op de Mommenhoeve als je het boek al hebt.
  • een ontmoeting met elkaar in het echt op de Mommenhoeve bij een kampvuur in de zomer. Het moment plannen gezamenlijk.

Praktisch
* Het jaaravontuur loopt van 11 januari – 11 december. Tot en met 10 februari kun je je aansluiten.
* De online ontmoetingen zijn op 11 februari (start: aarde), 12 april (lucht), 10 september (vuur) en 11 november (water). Steeds van 14:00 – 16:30 uur.
Op 10 december sluiten we het jaar af met een online oliebol.
* Het is fijn om voor de online ontmoeting op 11 februari een hele of halve dag beschikbaar te hebben voor avontuur 1 (waarin je de stille natuur opzoekt).
* De kosten bedragen 550 euro, of 55 euro per maand voor de 11 maanden. Als het bedrag nu een belemmering vormt voor je deelname, laat je het dan weten?

Sluit jij je aan om in verbondenheid jouw bijdrage te leveren aan een nieuwe tijd?
Welkom. Ik kijk ernaar uit!

Saskia

Aanmelden
Ja, ik doe graag mee!