creaties

Glimpen

By 15 januari 2010 No Comments

“Wie elke dag zijn blik verruimt, komt vanzelf een nieuwe horizon tegen”

Je wilt inspiratie opdoen. Je bent nieuwsgierig naar hoe het er elders aan toe gaat. Je wilt eens heel ergens anders kijken. Dat is de drijvende kracht achter Glimpen. Glimpen betekent een glimp opvangen in een andere context. Leren door iets te doen buiten je normale patroon, het gebaande pad verlaten, je open stellen en een nieuwsgierige tocht maken in een andere omgeving.

Glimpen faciliteert deze ervaring om je horizon te verbreden en biedt je de mogelijkheid een dag in een heel andere context mee te lopen. In een gesprek vooraf verkennen we waar jij nieuwsgierig naar bent. Vervolgens gaan we voor je op zoek en verbinden we je aan een plek waar jij wilt glimpen. Je kunt het natuurlijk ook zelf organiseren!

“Om nieuwe glimpen op te vangen schuift elke werknemer nu een organisatie op”

Glimpen draagt bij aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling op een veel simpeler manier dan we tot nu toe deden. Iets ervaren levert in korte tijd vaak veel meer op dan er over blijven praten en nadenken. En mensen zijn graag bereid je hun werk en werkcontext te laten zien. Waar zou jij wel eens willen glimpen?

Van mei 2009 tot en met januari 2011 zetten Iro Evangelou en ik samen Glimpen op.

Leave a Reply