contextontwikkeling

In welke context werk jij het liefst? In wat voor werkomgeving voel je je fijn, kun je je ontwikkelen, verbindingen met anderen aangaan, samenwerken, raak je geïnspireerd? Graag zie ik mensen stralen, doen waar ze blij van worden, groeien en dat in verbinding met elkaar. Ik creëer contexten die hier toe uitnodigen, waarin ruimte is om dingen te laten ontstaan, waarin je jezelf kunt zijn. Contexten om slimme creatieve nieuwe werkers te ondersteunen. Nieuwsgierig ben ik naar hoe organisaties er in de toekomst uit zien, hoe we in de toekomst samenwerken. Hiervoor creëer ik fysieke ontmoetingsplekken zoals:

Expeditie hoogbewust

Wat zou het moois zijn als alle hoogbewuste mensen in hun kracht komen en hun talent volledig in kunnen zetten. Welke context hebben zij hiervoor nodig? En welke ‘gereedschappen’ kunnen ze hiervoor inzetten? Om te ontdekken wat deze contexten en gereedschappen zijn, ben ik op expeditie: Expeditie Hoogbewust.

Het resultaat van het project is een documentaire. De film vertelt het verhaal van verschillende hoogbewusten in relatie tot hun werk. Welke context hebben zij gecreëerd om zich te kunnen ontwikkelen?
Spring maar achterop en laat je meevoeren in de wereld van de hoogbewuste.
> volg de expeditie op www.expeditiehoogbewust.nl

CoworkFriday

CoworkFriday is een dag voor mensen die inspiratie zoeken buiten hun eigen werkplek en collega’s. CoworkFriday vormt een ontmoetingsplek voor mensen die op een nieuwe manier willen werken, mooie producten en diensten in de wereld willen zetten en elkaar daarbij willen helpen. CoworkFriday vindt maandelijks plaats op de tweede vrijdag van de maand in Deventer.
De locatie wisselt, CoworkFriday is dynamisch en reist rond in de stad. Elke locatie biedt wifi, koffie/thee en ruimte om te werken.

CoworkFriday = spontaan, ontmoeten, leuk, samenwerken, energie, open,
een andere omgeving, inspiratie en niks hoeft.
> meer over CoworkFriday

En meer