over mij

Ik ga graag op avontuur om m’n eigen wereld en werkelijkheid te ontdekken vanuit het vuur en de nieuwsgierigheid van m’n hart. Dat wat ik ontdek deel ik graag in de vorm van tekst en beeld en rond een kampvuur.

Ik draag graag bij aan een wereld waarin iedereen de ruimte en verbondenheid met zichzelf en de natuur ervaart om vol vertrouwen zijn eigen unieke pad te bewandelen. Ik inspireer graag tot het zetten van een eerste stap vandaag, moeiteloos, je ideaal achterna.

En terwijl we als volwassenen onze verbondenheid met de natuur weer hervinden, kunnen we onze kinderen alle een ruimte bieden waarin ze verbonden blijven. Ieder kind wordt immers nieuwsgierig geboren. Vanuit NieuwsgierigerWijs, help ik ouders die ruimte willen maken voor de nieuwsgierigheid van hun kind en de pure ontwikkeling van hun kind willen begeleiden. Opdat elk kind zijn eigen wereld mag ontdekken, vanuit z’n eigen nieuwsgierigheid en vuur.

En hoe doe je dat nu, je eigen pad gaan? En hoe zet je iets nieuws in de wereld? Ik was er nieuwsgierig naar en ging op boekavontuur Nieuwe paden banen. Ik interviewde allerlei pioniers over hun ervaringen en ontdekkingen en ging de natuur in. In mei verschijnt het boek.

In 2007 begon ik als 28 jarige voor mezelf, omdat ik dacht dat werken anders kon en ik wilde al doende ontdekken wat mijn ideale werk en werkcontext waren en creëerde die. Dit doe ik nog steeds. Het is heerlijk om (steeds meer) vrij te zijn en te leven i.p.v. te werken, en m’n intuïtie te volgen in alles wat ik doe.

Ik woon en werk op de Mommenhoeve een oude boerderij met een prachtige boombaard vol fruit- en notenbomen. De perfecte plek voor ontmoeting, verdieping, even stil staan. En vooral om samen te leven met mijn lieve man Lars en kinderen Sven en Jiri.

Eerdere projecten en creaties: